Foto gemaakt door: Foto-Elize

 Over mij

Mijn naam is Hanneke Boot en sinds eind 2019 ben ik officieel begonnen met mijn eigen onderneming "Minder geeft Meer". Minder geeft Meer richtte zich voornamelijk op administratieve taken voor particulieren en ondernemers. Ondertussen is de ondernemersvraag zo groot geworden dat ik besloten heb om per 1 januari 2022 verder te gaan als "De Assistente" Bedrijfsondersteuning Zeeland.

 

"De Assistente" zal zich enkel nog op ondernemers gaan richten. De Assistente ondersteunt ondernemers bij de administratieve, secretariële  taken waar zij op dat moment behoefte aan hebben, vast, flexibel of tijdelijk. Ook zal "de Assistente" nieuwe ondernemers helpen hun bedrijf op te starten.

 

Ik heb altijd al een passie gehad om mensen te helpen daar waar zij mij nodig hebben. Naast echtgenote en moeder van 4 prachtige kinderen ben ik jaren werkzaam geweest als administratief medewerkster. De keuze om voor mezelf te beginnen na mijn opleidingen heeft dan ook veel vrijheid en mogelijkheden gegeven waardoor ik eindelijk kan doen waar ik sterk in ben: ondernemen, structuur creëren en hulp bieden waar het nodig is.

 

Mijn passie haal ik uit mijn eigen ervaringen en die van mijn omgeving. Stress ontstaat vaak als je niet het beste uit jezelf kunt halen, maar dit geldt ook voor je onderneming. Dit komt vaak door overtollig werk waar je niet aan toe komt. Als ik zie hoe een ondernemer weer opbloeit wanneer hij of zij weer de rust en de ruimte heeft om zich op het échte ondernemen te concentreren, dan haal ik daar ontzettend veel energie uit. Door ondersteuning te bieden houdt de ondernemer meer tijd over om echt met dé zaken bezig te zijn waar de passie voor ondernemen is ontstaan.


Interesse in wat ik voor jouw onderneming kan betekenen? Stuur mij een berichtje voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek!